Frezen Frezen
Frezen is het losmaken van de grond tot een diepte van maximaal 15 cm. Dit is ideaal voor het inwerken van onkruid.

Maaien
Met de cirkel maaier zijn wij inzetbaar voor particulieren, bedrijven, recreatie voor het maaien van gazons, bermen, parken.
 maaien

Egliseren Egaliseren
Na de grondbewerking kan de grond worden geëgaliseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vlakraam. Dit is geschikt om snel grond te verplaatsen en kuilen en oneffenheden weg te werken. Op deze manier kan het perceel vlak worden gemaakt of natuurlijk glooiend.

Inzaaien
Bij het inzaaien wordt de grond losgemaakt door middel van een rotor kop eg, waarna het graszaad in de volle breedte verdeeld wordt. Het is belangrijk om na het inzaaien ervoor te zorgen dat de grond vochtig blijft. Het beste kan dit door ’s ochtends of ’s avonds te beregenen.Met de cirkel maaier zijn wij inzetbaar voor particulieren, bedrijven, recreatie voor het maaien van gazons, bermen, parken.
 

Verticuteren Verticuleren
Wanneer er gemaaid wordt zonder opvangbak kan er een viltlaag ontstaan in het gazon. Dit is dood gras wat niet verteerd. De grond wordt afgesloten waardoor het bestaande gras het moeilijk krijgt om te groeien. Door te verticuteren kan deze viltlaag verwijderd worden en wordt overtollig mos en onkruid meegenomen. Zo kan het gras weer zuurstof en water opnemen.

Gazonwals
Na het inzaaien van een nieuw gazon liggen er soms nog veel steentjes op het oppervlak. Het is mogelijk om de grond te walsen waarbij steentjes in de grond worden geduwd en niet meer hinderen bij het maaien.
 Aan walsen

Contact

A. Stam Buiteninrichting

Erasmusstraat 105
3902 KC Veenendaal

Tel: 06-48267549
info@stambuiteninrichting.nl
contact alleen via telefoon en/of mail (niet via WhatsApp)

© Copyright 2018 - Stam Buiteninrichting | Website door: MKB-internetadvies